top of page

Seminar om ESG og private equity 4. april - for medlemmer i Norsif og NVCA


Hvilke krav må Private Equity-forvaltere etterleve? Hvordan måler og rapporterer ledende aktører ikke-finansiell verdiskaping? Hvordan kan ESG følges opp i identifiserings-, due diligence-, eierskaps- og salgsfasen?

Torsdag 4. april holder Norsif og Norsk Venturekapitalforening (NVCA) et seminar for å gi et informativt bilde på hvor langt norske PE aktører har kommet på ESG-integrering. Hvordan feltet drives videre og hvilke utfordringer aktørene møter er blant spørsmålene som vil bli drøftet.

The Governance Group (TGG), et analyse- og rådgivningsselskap som spesialiserer seg på bærekraft og politisk risiko, vil lede seminaret. I forkant av seminaret har TGG gjennomført en undersøkelse om ESG blant PE-aktører (NVCAs medlemmer) - resultatene fra undersøkelsen vil bli lagt frem.

Seminaret er åpent for medlemmer av Norsif og NVCA.

Trykk her for påmelding (Påmeldingsfrist: søndag 31 mars)

TID

4. april fra kl. 14:30 – 16:30 (enkel servering fra kl. 14.00) STED

Nordeas hovedkontor, Majorstuen - Essendrops gate 7

Program

Velkommen ved Norsif og NVCA

Private Equity – status og utfordringer ved Annik Saxegaard Falch og Joachim Nahem (The Governance Group)

Private Equity og rapportering. FSN Capital Partners – Argentum

Private Equity og Impact/SDG-bidrag. Summa Equity – Norfund – responsAbility

Private Equity og EUs Sustainable Finance Action Plan. Advokatfirmaet Schjødt

bottom of page