top of page

Frokostseminar 21. juni på Oslo Børs - Grønne obligasjoner

Tid: Fredag 21. juni kl. 08.00 – 10.30 (frokostservering fra 08.00 – 08.30) Sted: Oslo Børs, Tollbugata 2, Oslo I samarbeid med Norsif og CICERO inviterer Oslo Børs til frokostseminar om grønne obligasjoner fredag 21. juni.

Som den første børsen i verden etablerte Oslo Børs i januar 2015 en egen liste for grønne obligasjoner for å synliggjøre grønne investeringsvalg. Interessen for grønne obligasjoner øker, men i Norge er veksten fortsatt begrenset. Vi ønsker derfor igjen å sette temaet på dagsorden for å vise mulighetene i det norske markedet og diskutere hvordan vi kan utnytte dette potensialet som vil spille en viktig rolle i omstillingen til et klimatilpasset lavutslippssamfunn. Vi har invitert aktører som har ulike roller i arbeidet med grønne obligasjoner til å dele sine erfaringer og sin kunnskap med oss.

PROGRAM

Velkommen

Håvard S. Abrahamsen, Børsdirektør, Oslo Børs

Kristin Halvorsen, Direktør, CICERO

NorgesGruppens grønne lån – Hvorfor og hvordan?

Annichen Fladager, Finansdirektør, NorgesGruppen

Hva er grønt, og hvordan gjøre en uavhengig vurdering?

Harald Francke Lund, Daglig leder, CICERO Shades of Green

Hvorfor investere i grønne obligasjoner?

Jan Erik Saugestad, Administrerende direktør, Storebrand Asset Management

Markedsutviklingen for grønne obligasjoner samt utvikling av det grønne rammeverket

Jacob Michaelsen, Head of Sustainable Bonds, Nordea

Kristin Halvorsen samler dagens foredragsholdere til en spørsmålsrunde

Seminaret er gratis og åpent for alle.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

bottom of page