top of page

Norsif formidler - Rapportlansering om bærekraftsrapportering hos selskaper på Oslo børs

Dato: 2. september 2019

Tid: Kl 11.15 - 13.00

Sted: Gamle Logen

The Governance Group har analysert bærekraftsrapporteringen til de 100 største selskapene på Oslo Børs – og kårer selskapene som rapporterer best på bærekraft. Resultatene offentliggjøres i Gamle Logen, mandag 2. september, klokken 11:15.

Ved lanseringen offentligjør The Governance Group listen over selskapene som havner øverst på pallen når det gjelder konkret og relevant rapportering. Hovedfunn presenteres, og i tillegg kommenterer styre- og konsernledere samt finansanalytikere på deres bruk av ESG-informasjon.

Flere detaljer om programmet her.

Meld deg på her.

Arrangementet er gratis, men merk at det er et begrenset antall plasser. Enkel servering.

bottom of page