top of page

Norsif formidler invitasjon

"CLIMATE INTEGRATION - REPORTING VS ACHIEVING" - NHH Campus Oslo

Fredag 29. november arrangeres seminaret "Climate integration: reporting vs achieving" rettet mot private equity og venture capital fond og investorer.

Det er NHH, SustainableInsight og Nysnø Climate Investments som inviterer, og seminaret finner sted på NHH Campus på Solli i Oslo (08.30-11.00). Se fullt program her. Vi oppmuntrer spesielt PE og VC investorer (LPer) til å delta. Representanter fra kapitalforvaltning og bærekraftsansvarlige i finansnæringen er også invitert til å delta. Påmelding finner du her. Sted: NHH Campus, Drammensveien 44, Oslo

Når: 08.30-11.00. Lett frokost fra 08.00. Det blir lunsj fra 11.00, for de som ønsker å fortsette diskusjonen.

Hva: Diskusjonsbasert seminar for å lære fra andre og høre fra bransjeeksperter om hvordan best integrere, håndtere, måle og rapportere på klimaeffekten av investeringer. Det vil bli et begrenset antall deltakere for å fasilitere for diskusjon og kunnskapsdeling. Vel møtt!

bottom of page