Kommende aktiviteter i Norsif


Norsif har flere ting på programmet i høst og vi planlegger en blanding av møter i eierskapsforum, webinarer, seminarer og møter.For medlemmene:


20. september - eierskapsforum holder møte om Israel og Palestina der Norsifs medlemmer får en presentasjon av situasjonen på bakken fra flere representanter for sivilsamfunnsorganisasjoner der og også mulighet til å stille spørsmål. Møtet holdes hos Norsk Folkehjelp kl 8.30 til 9.30 (med frokost fra kl 08.00). Meld deg på gjennom å sende en mail til norsif@norsif.org. Velkommen!


Ta gjerne kontakt med Norsif på norsif@norsif.org eller ring på 99608940 hvis dere vil spille inn temaer dere mener vi bør jobbe med. Vi trenger også flere medlemmer til arrangementskomitéen, si fra hvis dere vil bidra!


Vi legger ut oppdateringer her fortløpende - følg med!


Sekretariatet