Kommende aktiviteter i Norsif

Norsif har flere ting på programmet for 2022 og det blir en blanding av møter i eierskapsforum, digitale webinarer, seminarer og - hvis mulig - møter med fysisk oppmøte. Følg med der vi gjør oppdateringer kontinuerlig.


9. februar kl 10-10.45 - Webinar med tema EU-politikk, reguleringer og EUs Plattform for Bærekraftig Finans. Invitasjon kommer.


18. februar kl 9.15-10.30 - Frokostseminar og rapportlansering sammen med SLUG (Nettverk for rettferdig gjeldspolitikk) der de lanserer sin rapport "Developing Best Practice Guidelines for Responsible Private Investments in Sovereign Debt". Arrangementet vil bli streamet fra Sentralen i Oslo. Her er lenke til informasjon og påmelding.


15-16 juni - IcelandSIF inviterer til Nordisk SIF-møte. Hold av datoene!

Ta gjerne kontakt med Norsif på norsif@norsif.org eller ring på 99608940 hvis dere vil spille inn temaer dere mener vi bør jobbe med. Vi trenger også flere medlemmer til arrangementskomitéen, si fra hvis dere vil bidra!


Sekretariatet

Siste innlegg