top of page

Norsif holder frokostseminarTema: Fremtidens energimiks og hastigheten i det grønne skiftet


Norsif ønsker velkommen til frokostseminar om fremtidens energimiks, og hvordan finansnæringen kan drive overgangen til en bærekraftig økonomi i samarbeid med næringslivet.


Vi møtes hos SEB i Oslo, Filipstad Brygge 1, tirsdag 23. november, kl. 8.30-10.00. Enkel frokost vil bli servert fra kl. 08:00.


Nylig har Ap og Sp lagt frem Hurdalsplattformen med en klima- og energipolitikk som støtter «aktivt opp under et grønt skifte hvor man bygger på kompetansen fra olje- og gassindustrien innen nye næringsområder». Samtidig påvirker EUs ambisiøse klimasatsing Fit for 55 oss gjennom EØS-avtalen. Et nytt storting vil i høst behandle et lovforslag om EUs taksonomi og offentliggjøringsforordning, noe som vil kunne akselerere det grønne skiftet og sette fart på omstillingen – både i Norge og i Europa.


Vi har invitert en gruppe norske finans- og næringslivsaktører til å diskutere hastigheten i det grønne skiftet, hvilken rolle de spiller og kan spille i fremtidens energimiks, og hvilke behov og forventninger man har til norske og europeiske beslutningstakere.


Foreløpig program:


Introduksjon ved Bjarne Schieldrop, analysesjef for råvarer i SEB


Innledning ved Anne Therese Gullberg, partner i Kruse Larsen og tidligere finanspolitisk rådgiver i Arbeiderpartiet, om politisk og regulatorisk situasjon i Norge og EU.


Panelsamtale med Schieldrop, Gullberg, Marta Bjørkestrand (ESG Manager Investor Relations, Equinor), Erlend Basmo Ellingsen (Senior Partner, HitecVision), Jeanett Bergan (Sustainability Director, Aker Horizons).


Moderator er Jan Erik Fåne, Kommunikasjonsdirektør i Finans Norge.

Da vi skal servere frokost ønsker vi å få din påmelding senest fredag 19. november kl 12.


Velkommen!

bottom of page